Fysieke Belasting

Eendaagse cursus

De invloed van een onjuiste werkhouding en werkwijze kunnen soms grote gevolgen hebben voor zowel chauffeur als werkgever, zoals arbeidsongeschiktheid. Het is dan ook belangrijk kennis te hebben van techniek en lichaam om problemen te voorkomen

Voor wie?

Deze cursus is speciaal voor beroepschauffeurs (in het bezit van rijbewijs C). planners een logistiek medewerkers kunnen ook veel baat hebben bij deze cursus.

Inhoud cursus Fysieke Belasting

De cursus bestaat uit voor een gedeelte theorie en voor een gedeelte uit praktijk. Bij de theorie wordt stilgestaan bij oorzaak en gevolg van zware fysieke belasting en hoe je bepaalde situaties slim op kan lossen. De geleerde theorie pas je vervolgens in het praktijk gedeelte toe, zodat je direct kan ervaren dat de tips echt werken. In deze cursussen komen o.a. ook tiltechnieken, werken met rolcontainers, handpalletwagens en eventuele eigen ervaringen aan de orde. Na deze cursus weet je alles van de risico’s met betrekking tot onjuiste werkhouding.

Programma en locatie cursus Fysieke Belasting

Het is een eendaagse cursus. Bij de start ontvang je een lesmap met daarin al het nodige lesmateriaal. De cursus kan in heel Nederland worden gegeven.

Waarde Code 95 nascholing

De cursus telt voor 7 uur theoretische nascholing.