Over Samenwerkende Beroeps Vervoer Opleiders

Wij zijn SBVO, een online platform die ondernemers en chauffeurs volledig ontzorgt op gebied van Code 95 nascholing. Dat doen we in de basis door systematisch alle nascholingsuren in kaart te brengen. Ook verzorgen wij de complete opleidingen voor alle groot rijbewijzen. Samen met een aantal aangesloten professionele opleiders dragen wij een 100% landelijke dekking voor alle cursussen.

Waar we voor staan

Wij zetten ons in door de communicatie zo helder mogelijk te houden. In de transportwereld waarin iedereen altijd in beweging is, is het snel schakelen van essentieel belang. Doormiddel van de juiste afspraken helpen wij om zo de meest ideale planning voor jouw werk in te richten die bij jou past. Wij spreken de taal van de ondernemers en begrijpen goed waar de knelpunten zich bevinden. Ons doel: Een optimale planning en het liefst zo dicht mogelijk bij huis!

Waar we voor gaan

Elke chauffeur telt voor ons. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, geloven wij echt dat wij het verschil kunnen maken in het opleiden. De komende jaren willen wij onze processen nog effici├źnter in gaan delen, waardoor er meer tijd overblijft om de allerbeste service te verlenen aan onze klanten. Dat is waar we voor gaan!

SBVO partners

Wierks

Wierks

Hoekstra

Hoekstra

Hartemink

Hartemink

Kemp

Kemp

Nelen

Nelen

Roordink

Roordink

Tilstra

Tilstra

Wesseldijk

Wesseldijk

Dibo

Dibo

bax

Bax

Logo_MLO_oranje-zwart--300x162

ML Opleidingen