SBVO aanwezig op Transport Compleet

Dit jaar zal SBVO voor het eerst vertegenwoordigd zijn tijdens de vakbeurs Transport Compleet. Samen met Dibo Opleidingen zal een eigen stand ingericht worden om transportondernemers bij te praten over alle ins en outs over de bijscholing code 95 en wordt er een exclusieve presentatie gegeven van het unieke opleidingsportaal.

SBVO partner Dibo Opleidingen is al jaren een graag geziene exposant, en zal dit jaar vergezeld worden door Maurice Vis, key accountmanager van SBVO Opleidingen. “Deze beurs is een unieke kans om de top-100 transportbedrijven kennis te laten maken met onze unieke methode, landelijke dekking en vooral ons opleidingsportaal.

Over SBVO
SBVO is een samenwerking van 11 toonaangevende opleiders samengevoegd in 1 uniek portaal. Vanuit het portaal kan de HR medewerker van een transportbedrijf zelfstandig alle opleidingsbehoeften managen voor het complete personeelsbestand. Het portaal geeft inzicht in de verloop van certificaten, rijbewijzen, code 95 en de chauffeurspas. Realtime is er inzicht in het landelijke cursusaanbod en dit kan direct zelf gepland worden. Uniek is dat het transportbedrijf zelf aan de knoppen zit en dus volledig ontzorgd wordt. Maurice geeft u graag een demo tijdens de beurs op 14, 15 en 16 juni in Hardenberg.